Foto’s

De Blackberry Bold 9900 is niet alleen RIM’s snelste smartphone tot nu toe, nee ook het ontwerp is flink verbeterd waardoor de mobiele telefoon er een stuk beter uitziet. Op de foto’s zal u zien dat de Blackberry Bold 9900 de dunste smartphone tot nu toe is en dat de behuizing voor een groot gedeelte uit roestvrij staal bestaat. Verder valt op de foto’s natuurlijk direct het 2.8 inch touchscreen met daaronder het Blackberry trackpad en het Qwerty toetsenbord op.
Op deze pagina zullen wij de beste foto’s van de Blackberry Bold 9900 verzamelen. dit kunnen allerlei verschillende foto’s zijn zoals de officiële persfoto’s, maar ook wallpapers voor het GSM toestel, hands-on afbeeldingen of foto’s die met de Blackberry Bold 9900 gemaakt zijn. We doen ons best om een mooie selectie foto’s te plaatsen, kom dan ook regelmatig terug of er nog nieuwe afbeeldingen geplaatst zijn!

Blackberry Bold 9900 officiële foto’s

Dan is het nu tijd voor de eerste foto’s van de mobiele telefoon. De eerste serie die u hieronder kunt bekijken zijn de persfoto’s van de Blackberry Bold 9900 en geven een goede indicatie van hoe de smartphone er werkelijk uit ziet. Dit soort foto’s zijn natuurlijk altijd een beetje bijgewerkt en we willen dan ook zo snel mogelijk meer live foto’s van de Blackberry Bold 9900 online zetten. U kunt op de afbeeldingen klikken om deze te vergroten om ze beter te bekijken: